Školka: Doplní úřad prostor před školkou o další stojan?

Včera jsem obdržel od jedné maminky ze Šídlovce prosbu, co má udělat pro to, aby byl přidán ještě další stojan na kola ke školce. Rozhodl jsem se proto z pozice zastupitele požádat tajemníka úřadu a starostu, aby tuto možnost prověřili a případně aby úřad stojan objednal.

Známá ze Šídlovce napsala: “Radku, prosím Vás, jak ideálně napsat ohledně toho stojanu na kola ve školce? Ten malý co tam je, je totálně směšný, dneska tam bylo 5 kol na 3 místa.”

V minulosti již pod komentářem tajemníka rodiče o potřebě stojanů psali, ale tajemník na to nereagoval…, proto se známá ze Šídlovce obrátila na mě a ne na úřad:

 


Vážený pane starosto, vážený pane tajemníku.

Moc Vás prosím, mohli byste nechat obratem prověřit potřebu rodičů, jestli by nebylo vhodné a žádoucí doplnit stojan na kola ke školce?

Respektive prosím, abyste prověření provedli, pokud nevěříte mně a následujícímu anonymizovanému dotazu. Sám když vodím dítě do školky, tak vidím, jak si rodiče pomáhají alespoň stěnou budovy školky, o kterou kola opírají.

Radku, prosím Vás, jak ideálně napsat ohledně toho stojanu na kola ve školce? Ten malý co tam je, je totálně směšný, dneska tam bylo 5 kol na 3 místa.

Informujte mě prosím o dalším postupu.

Děkuji Vám za spolupráci.

 

Štítky:

Jeden komentář

  1. Jan Socha říká:

    Doplní.

[email protected] [email protected]