Problém s kalnou vodou na Šídlovci pokračuje

Na konci loňského roku jsem se ptal občanů Hrabové na kvalitu dodávané pitné vody (především na Šídlovci). Na základě rychlé odezvy v naší facebookové skupině jsem zaslal žádost o vyjádření na Ostravské vodárny a kanalizace a jich reakci jsem zveřejnil v článku “Ostravské vodárny a kanalizace tvrdí, že s pitnou vodou je na Šídlovci vše v pořádku”.

S odstupem času, kdy je evidentní, že problém s kalnou (pitnou) vodou na Šídlovci přetrvává, jsem ve spolupráci s občany, začal události evidovat a prosím ostatní občany, aby se k evidenci přidali…

Pitná voda ze stejného kohoutku s odstupem několika hodin

Pitná voda ze stejného kohoutku s odstupem několika hodin

Události se mají hlásit na dispečink, ale …

Vedoucí zákaznického oddělení, paní Monika Kutá Procházková, mi sice doporučila následující postup…

V případě, že v budoucnu občané zaznamenají problém s kvalitou pitné vody, dovolujeme si je požádat oznámení této skutečnosti, a to v čase pozorování problému, což je pro určení příčin zhoršení kvality vody zásadní, na centrálním dispečinku naší společnosti (bezplatná linka 800 202 700), kde je nepřetržitá 24hodinová služba, která zajistí okamžité prošetření a v případě oprávněnosti reklamace i provedení nápravných opatření.

… jenže když jsem na dispečink volal, nebyl jsem úspěšný, nikdo na lince hovor nezvedl. Datum a čas neúspěšného hovoru před 14 dny jsem poslal na podatelnu OVAKu, ale do dnes mi na to nikdo nezareagoval a situaci nevysvětlil – proč máme problém volat na dispečink, když tam nikdo situaci na zavolání neprošetřil… .

Podněty mi zasílejte prosím mailem

Pokud máte rovněž problém s kalnou vodou v Hrabové, zašlete mi prosím mailem fotky, datum a čas, kdy k události došlo ([email protected]). Událost zapíšu níže a podnět zašlu na OVAK, třeba se již konečně začne problém řešit…


(Aktualizováno 20.6. 2022 v 9:45 hod.)

  • (3.6. 2022 6:15 hod.) Šídlovecká ulice
  • (9.6. 2022 12:30 hod.) Šídlovecká ulice
  • (13.6. 2022 7:35 hod.) Šídlovecká ulice
  • (18.6. 2022 23:00 hod.) Šídlovecká ulice

Fotky jsou na Google Photos:

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]