Roman Škorňák: Zahájení třetí otužilecké sezóny 2022/23 v Ostravě-Hrabové

Srdečně vás tímto všechny zvu na den 8. října v 9h ráno na společné zahájení již 3. sezóny otužování – Otužilců Ostrava na našem krásném splavu v Ostravě – Hrabové. Pravidelně se zde budeme opět scházet od října do dubna každé úterý a čtvrtek v 16h a Sobotu v 9h.

Uvažuješ nad tím, že by ses začal otužovat? Láká tě to a nemůžeš sebrat dost odvahy či nemáš s kým by jsi začal a chodil pravidelně? Tak se netrap a jen doraz na zahájení. Popadni plavky, ručník a vše ostatní už nechej na nás. Máš ideální dobu na to začít, voda není ještě tak studená a prima parta ti pomůže překonat první kontakt s chladnější vodou.

Místa na splavu máme opravdu hodně, takže se nemusíš bát, že zde bude hlava na hlavě . Pokud jsi zde ještě nebyl, tak tě čeká příjemné místo na koupání, splav široký 68 metrů, šířce více než 15 metrů s vybetonovaným podkladem a s konstantní hloubkou, kde se vždy v pohodě postavíš s hlavou nad vodou.

Tak co? Už máš jasno?

My jo, tak pojď do toho s námi. Parkování: přímo u splavu je několik parkovacích ploch pro spoustu aut. Informace o místě, vše o otužování najdeš také na našich stránkách zde: https://www.otuzovani.eu/ostravice-hrabovsky-splav/

Můžeš se také přhlásit do naší skupiny Otužilců Ostrava na facebooku zde: https://www.facebook.com/groups/990005618163350

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]