(FOTO) ZŠ Hrabová: Běh pro dobrou věc

Dne 27.5. 2023 se na hřišti naší základní školy uskutečnil charitativní „ Běh pro dobrou věc,“  který uspořádal tým žáků a učitelů v rámci realizace projektu „ Světová škola,“ do něhož jsme se v loňském školním  roce úspěšně zapojili.

Protože jsme si jako letošní téma zvolili „Zdraví a kvalitní život,“ rozhodli jsme se spojit příjemné s užitečným a prostřednictvím sportu, pomoci zdravotně znevýhodněným dětem. Každý z účastníků závodu měl tedy možnost nejen si společně zasportovat a změřit síly se svými vrstevníky, ale také podpořit ty děti, které v životě neměly tolik štěstí a jsou limitovány různými zdravotními hendikepy.

Fotky jsou na Google Photos:

 

Obecně prospěšnou společnost „ Život dětem,“ jejímž posláním  je pomoc nemocným, hendikepovaným a opuštěným dětem v rámci celé České republiky, účastníci běhu podpořili zakoupením drobných propagačních předmětů. Celkem se nám podařilo vybrat 3530 Kč.

Věříme, že si všichni zúčastnění užili příjemné sportovní dopoledne, děkujeme všem za účast a podporu a velmi se těšíme na společné setkání na další akci, kterou uspořádáme v příštím školním roce.

Za tým Světové školy při ZŠ Ostrava-Hrabová

Mgr. Lenka Kudlejová

Zdroj: Převzato z webu školy, včetně fotek.

Štítky: , , ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]