Zpátky do minulosti: Není kvítko jako Kvítko (rok 2004)

Kdo pochybuje, toho snadno přesvědčíme. Kvítko s velkým “K” není gramatická chyba, ale nápověda, že nejde o růži, kopretinu či jiný zahradnický výpěstek, nýbrž něco, co s květinou má sice lecos do činění, ale v jiném slova smyslu, než by se na první pohled zdálo.

A skutečně v našem případě představuje druhý z výrazů prodejnu květin a dárkového zboží, jež “vyrostla” na Bažanově ulici nedaleko ÚMOb Hrabová.

Už z dálky přitažlivý objekt dokáže přitáhnout oči zákazníka. A co teprve vejde-li do prodejny. Všude to voní a vábí k rozhlédnutí. Jestliže veřejnost na podobnou službu musela léta čekat, pak se dočkala stánku podle svých představ. Kvítko totiž je s to uspokojit sortimentem i ochotou vyplnit jakékoliv přání příchozího.

Posuďte sami: Nejenže si z prodejny můžete odnést květiny a to všeho druhu, také květinové koše, vázané kytice, ať už svatební, sváteční či pohřební. Také si zde můžete objednat výzdobu sálů, svátečních tabulí, návrhy interiérů, vazbu suchých květin a mohli bychom pokračovat.

Pokud se dostanete do časové tísně, stačí vytočit číslo prodejny a ručíme, či spíše paní Věra Kročková za to, že každé vaše přání bude vyslyšeno….

Zdroj: Kronika Hrabové, rok 2004

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]