Hrabovské listy 2023/12

Tištěné Hrabovské listy se sice teprve budou v následujících dnech roznášet, ale již nyní máte možnost si přečíst jejich elektronickou verzi.

(Hrabovské listy 12/2023, autor textu: Karla Slívová) Milí čtenáři, na adventním věnci jsme zapálili první svíčku, a to znamená jediné, Vánoce jsou tady. Atmosféru blížících se svátků dokonale podtrhuje sněhová nadílka, která se v prvních prosincových dnech snesla nejen nad Hrabovou.

Mnozí z nás si alespoň na pár dní chtějí vychutnat tu pravou ladovskou zimu a těší se, že si letos třeba užijeme i bílé Vánoce.

Ne každému se však aktuální počasí zamlouvá. Naše technické služby jsou v pohotovosti a téměř nepřetržitě pracují v terénu. Jak jsou pracovníci vybaveni na zimu a co dalšího kromě zimní údržby mají na starost, na to jsme se zeptali zaměstnance technických služeb Ivo Barona. V prosincových Hrabovských listech přinášíme také rozhovor s Jaroslavem Mintělem, zastupitelem a starostou našich dobrovolných hasičů.

Titulní stranu zdobí vánoční stromek před úřadem, který se slavnostně rozsvítil první adventní neděli. Rozsvícení bylo doprovázeno bohatým programem, který si pro nás připravily naše komise společně s kulturní referentkou Kateřinou Tomanovou. Co všechno bylo k vidění, se dozvíte v našem zpravodaji. Již o týden dříve se občané sešli na tradiční Kateřinské pouti, o které si také přečtete na následujících stránkách.

Vaše podněty, nápady i připomínky můžete stále zasílat na e-mailovou adresu [email protected].

Vážení čtenáři, blíží se Vánoce, období, kdy by každý z nás měl alespoň na pár dní zapomenout na všechny starosti a shon všedních dní. Naplňte sváteční dny radostným nicneděláním, sledováním pohádek nebo třeba procházkami zasněženou Hrabovou.

Krásné Vánoce vám všem!

Karla Slívová, šéfredaktorka

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]