Hrabovské listy 2024/04

Tištěné Hrabovské listy budou do všech vašich schránek rozneseny do neděle 7.4. 2024. Již nyní máte možnost si přečíst alespoň  jejich elektronickou verzi.

(Hrabovské listy 04/2024, autor textu: Karla Slívová) Drazí čtenáři, zdá se to neuvěřitelné, ale je to rok, co vycházejí nové Hrabovské listy pod mým skromným vedením. Píši skromným, jelikož tvorba našeho zpravodaje ani zdaleka neleží jen na mně. V rámci Hrabové sice nedisponujeme stálým týmem redaktorů, který by musel měsíc co měsíc chrlit příspěvky, seznam dobrovolných přispěvatelů je však tak široký, že o články nikdy není nouze.

Pravidelně publikují a ozývají se hrabovské spolky a instituce, které vás chtějí seznámit se svou činností a svými plány. Téměř vždy najdete v Hrabovských listech články od našich radních, zastupitelů i úřednic. Všichni se vás snaží informovat o tom, jaké služby můžete jako občané využívat, dozvídáte se také, co se chystá a řeší. Těm všem, kteří se dobrovolně podílejí na tvorbě našeho zpravodaje, patří můj veliký dík. Hrabovské listy jsou tak každý měsíc nabité informacemi a aktualitami, které vás zajímají.

Když už jsem se pustila do děkování, na prvním místě musím vzpomenout naše skvělé fotografy, Ilonu a Libora Hromádkovi, kteří s neúnavným nasazením navštěvují všechny hrabovské akce, aby svými fotografiemi potěšili nás všechny, zejména pak ty, kteří nemůžou být vždy a všude přítomni. Vybrané snímky pak můžete zhlédnout nejenom v našem zpravodaji, ale i na facebookových stránkách nebo online fotogalerii Zonerama na foto.hrabova.eu.

Jsem ráda, že přispívají i zástupci opozice, kteří v pravidelných anketních otázkách zveřejňují svůj názor anebo v rozhovorech ochotně odpovídají na mé otázky. Hrabovské listy jsou tu k dispozici i jim, proto věřím, že se i opoziční zastupitelé více osmělí a využijí svého práva komentovat aktuální dění v Hrabové prostřednictvím našeho zpravodaje.

V závěru musím poděkovat hlavně vám, čtenářům. Odezva na Hrabovské listy, která se ke mně dostává, je výhradně pozitivní. Díky vám za vaši podporu a také za vaše připomínky a nápady, které můžete stále posílat na adresu [email protected].
Přeji vám krásné jarní dny a pohodové čtení dubnových Hrabovských listů.

Karla Slívová, šéfredaktorka

 

Štítky: ,

Vložte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

[email protected] [email protected]