Hrabovské listy 2024/01

Tištěné Hrabovské listy sice ještě nestihly dorazit do všech vašich schránek, nicméně již nyní máte možnost si přečíst alespoň  jejich elektronickou verzi. (Hrabovské listy 01/2024, autor textu: Karla Slívová) Vítám vás v novém roce 2024. Věřím, že bude plný radosti a pozitivních zpráv. Přeji vám, abyste jej prožili ve zdraví a duševní pohodě a dokázali vychutnat naplno každý z jeho dnů.

Přání do nového roku připojili i naši zastupitelé. Také se dozvíte, co si oni sami od následujících měsíců slibují a jak za sebe hodnotí rok loňský. V lednových Hrabovských listech přinášíme i dva zajímavé rozhovory. První s novou tajemnicí Janou Tajchmanovou, která nám prozradila, jaké jsou její vize do budoucna a na jaké výzvy se těší. Povídali jsme si také s ředitelem hrabovského dětského domova Jaroslavem Dvořákem. Ten nám mimo jiné přiblížil, jaký je denní režim dětí nebo za jakých okolností opouštějí jeho svěřenci brány dětského domova.

Prostřednictvím našeho zpravodaje nahlédnete do aktuálního čísla školního časopisu Školní tornádo. Na dvou stranách se seznámíte s tvorbou studentů naší základní školy, kteří svůj časopis vydávají pravidelně dvakrát během školního roku.

V krátkosti se ohlédneme za předvánočními akcemi, kterých bylo tolik, že se nám do prosincových Hrabovských listů už nevešly. Na akce nadcházející se vás pokusí navnadit Kateřina Tomanová, která ve svém příspěvku shrnula, jaké besedy, divadelní představení, ale třeba i koncerty budou realizovány na jevišti našeho kulturního domu.

Titulní stranu zdobí „borci“ Silvestrovského běhu, kteří vybíhali k poslednímu hrabovskému závodu loňského roku. Vše samozřejmě zachytili manželé Hromádkovi a ve své pravidelné rubrice Orbis pictus se s vámi podělí o další fotografie z tohoto běžeckého závodu.

Jestliže máte nějaký nápad na zajímavý článek nebo třeba připomínku či dotaz, obraťte se na nás prostřednictvím e-mailové adresy [email protected]

A teď už přeji příjemné čtení prvních Hrabovských listů roku 2024.

Karla Slívová, šéfredaktorka

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]