(BLOG) Milan Slíva: Propagační předměty, ano či ne?

Opozice a jeden místní glosátor se pozastavují nad tím, že se rada rozhodla pořídit propagační předměty. Opozice řeší celkovou cenu, která byla cca 240 000 Kč, glosátor přichází s radikálnějším názorem, že propagační předměty zapotřebí vůbec nejsou. Pokusím se vysvětlit obojí.

V loňském roce proběhla akce „Léto na kole“, kde všechny zúčastněné městské obvody a obce dávaly, pro účastníky akce, ceny do tomboly. Spíše než hodnotné byly upomínkové. Pět pořadatelských obcí (Ostrava-Jih, Stará a Nová Bělá, Paskov a Krmelín) dalo tašky s upomínkovými a propagačními předměty s logy a motivy svých domovských obcí.

Jediná Hrabová toto neměla, takže jsem, jako starosta Hrabové, sáhl do své peněženky a odměny koupil. Vše, od věnců, květin, svíček nebo mnou používaným notebookem, telefonu, benzínem na služební pojížďky a případné parkovné platím ze svého domácího rozpočtu. Vím, že to není běžné, ale mám to tak vnitřně nastavené. Za celý rok a půl jsem si nic nenechal proplatit a přijde mi to normální. A takto to mají i ostatní radní, chtějí Hrabové přinášet, ne si odnášet a berou to jako samozřejmou věc.

Více v článku na blogu starosty Milana Slívy…

Zdroj: Text i obrázek převzat z www.starosti.eu.

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]