Hrabovské listy 2024/02

(Hrabovské listy 02/2024, autor textu: Karla Slívová) Milí čtenáři, věřím, že stejně jako já už vyhlížíte jarní počasí a doufáte, že zima nás již pomalu opouští. Nízké teploty nás v lednu opravdu pěkně potrápily, na druhou stranu je zasněžená krajina pastvou pro oči. O tom svědčí i titulní fotografie našeho zpravodaje, na které se po dlouhé době objevuje hrabovská dominanta kostel svaté Kateřiny.

Únorové Hrabovské listy přináší pestrou paletu článků, kde si snad každý z vás najde to své. Tentokrát přinášíme větší množství informací z hrabovského úřadu. Nejvíce se rozepsala nová vedoucí odboru sociálního, organizačního a vnitřních věcí Pavlína Špačková. V dalším vydání našeho zpravodaje ji určitě čtenářům představíme.

Leden byl opět měsícem kultury. Již tradičně všechny akce zhodnotí a shrne kulturní referentka Kateřina Tomanová, která také připojí pozvánky na události nadcházející. V plném proudu je i plesová sezóna, a proto nemůže chybět krátké ohlédnutí za některými z lednových plesů. Konkrétně se můžete těšit na příspěvky od komise pro děti a mládež a hrabovských dobrovolných hasičů.

Jsem ráda, že máme po nějaké době opět v Hrabovských listech zastoupenu rubriku Osobnosti Hrabové. Tentokrát jsme dostali tip na driftera Filipa Vimpela, který se svému koníčku věnuje devět let. S velkým zápalem nám automobilový sport zvaný drift představil, a proto se i vy můžete na následujících stránkách dozvědět vše o tom, co tento sport obnáší.

Jestli i vy znáte ze svého okolí někoho, koho bychom měli vyzpovídat a v našem zpravodaji představit, neváhejte a ozvěte se nám na e-mailovou adresu [email protected].

Přeji vám všem příjemné čtení a pohodové dny.
Karla Slívová, šéfredaktorka

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]