Hrabovské listy 2024/03

Tištěné Hrabovské listy budou do všech vašich schránek rozneseny do neděle 10.3. 2024. Již nyní máte možnost si přečíst alespoň  jejich elektronickou verzi.

(Hrabovské listy 03/2024, autor textu: Karla Slívová) Hrabovské listy, do kterých jste se právě začetli, jsou opět nabité informacemi a věřím, že vám náš zpravodaj zpříjemní téměř jarní dny, které aktuální počasí přináší. Jak napovídá naše titulní strana, únor byl do slova a do písmene ve znamení tance. Městský obvod pořádal v úvodu měsíce tradiční obecní ples, o týden později si mohly pořádně zatancovat nejen hrabovské děti na úplně první oficiální diskotéce pořádané komisí pro děti a mládež.

Originální outfity byly k vidění na oldies párty, která nesla podtitul Láska je láska. Návštěvníci akce se „vyfikli“ a opravdu jim to slušelo, sami se o tom můžete přesvědčit z naší úvodní fotografie. V závěru měsíce si zaplesali i velocipedisté a hrabovští fotbalisté. Podrobnosti o těchto akcích naleznete na následujících stránkách. Samotnou atmosféru plesů pro vás samozřejmě zachytili i manželé Hromádkovi, kteří měli v únoru opravdu napilno.

Kromě kulturních akcí nabízíme i další témata. Tak jako vždy přinášíme rozhovor, tentokrát jsme v krátkosti vyzpovídali novou vedoucí odboru sociálního, organizačního a vnitřních věcí, paní Pavlínu Špačkovou. Ta vás mimo jiné v dalších příspěvcích blíže seznámí se službami Senior linka a Senior EXPRES.

Mnohé z vás určitě zaujme anketní otázka, prostřednictvím které jsme oslovili koaliční i opoziční zastupitele. Jak dotazovaní odpověděli na naše otázky, se dozvíte, pokud zalistujete naším zpravodajem. Chybět také nemůže pravidelné shrnutí akcí v kulturním domě a samozřejmě se můžete těšit na pozvánky na akce budoucí. Přibývat bude i těch venkovních.

Hrabovské listy tvoříte i vy, proto stále čekáme na vaše podněty, nápady, či připomínky na adrese [email protected].

Teď už bych vám všem ráda popřála krásné prožití nadcházejících dnů a zejména pak velikonočních svátků. Věřím, že si dny volna vychutnáte v pohodě a v kruhu svých nejbližších.

Karla Slívová, šéfredaktorka

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]