Jak to dopadlo s platbou za zájezd

Před měsícem jsem si zde na Hrabová.Info postěžoval, že se máme připravit… na opětovné házení klacků pod nohy. V článku bych ani teď nic zpětně neměnil, přesto musím napsat, jak to všechno dobře dopadlo.

O samotném zájezdu psala Radka Lysáková Balušková v článku Navštívili jsme Velké Losiny. Na zájezd jely dva autobusy, čili tak, jak komise na základě obrovského zájmu našich občanů požádala starostu a Radu. Rada to tehdy odmítla, i když objednání druhého autobusu starosta předem nejen přislíbil, ale úřad dokonce oba autobusy objednal.

Nevím, jestli zabrala moje ostrá kritika, nebo soudnost starosty a místostarosty, ale je to teď již úplně jedno. Obec nakonec peníze na druhý autobus našla. Účastníci zájezdu zaplatili nějaké drobné peníze, které k úhradě byly potřeba a všichni byli spokojeni.

Myslím si, že nemůže být pochyb o tom, že když se to takto podařilo, zaslouží si pan Rundt a Trávníček od nás všech poděkování – děkujeme!

Radce Lysákové Baluškové bych chtěl rovněž poděkovat, že to tak všechno organizačně zmákla, protože to nebylo jednoduché. Radko, děkujeme i tobě.

3 Komentáře

  1. Jan Dvořák říká:

    Myslím, že je dobře, že jsi to napsal, protože to původní rozhodnutí nebylo od rady nic jiného než podraz. Rada má právo stanovit podmínky pro účast na zájezdu (pro koho je určen, kolik kdo bude platit), ale má to říct dopředu, nikoli zpětně, až jsou účastníci přihlášeni. Panu Rundtovi poděkování ale asi za ten obrat k dobrému patří.

    • Radomír Orkáč říká:

      Ne asi, ale urcite jim obema patri dik;-) Postavili se k tomu celem a to neni u ostatnich “zvykem” a neni to ani bezne.

      • Jan Dvořák říká:

        Starosta má v radě dost svých věrných na to, aby prosadil svou vůli – prostě někdo pro to původní usnesení musel v radě hlasovat.

[email protected] [email protected]