Spolek Zelená Hrabová vrátil dar na výrobu a instalaci dřevěného oplocení odvodňovacího kanálu

Finanční dar od MO Hrabová ve výši  40 tis Kč na výrobu a instalaci dřevěného oplocení kolem odvodňovacího kanálu v oblasti rybníků Pilíky jsme po pečlivém zvážení vrátili na bankovní účet obce.

Ze začátku jsme skutečně měli v plánu kanál z jedné strany oplotit. Také jsme zorganizovali veřejnou brigádu, díky níž jsme připravili levou stranu kanálu na budoucí oplocení (ne ze strany cesty ve vlastnictví paní Dalily Zdráhalové). Vzhledem k tomu, že ale nastaly změny, různá jednání a v jeden moment se zdálo, že bude kanál zasypán, rozhodli jsme se vrátit finanční dar do obecní pokladny. Máme plné ruce práce s péčí o Lesní park Hrabovjanku a toto zdlouhavé a nejisté čekání pro nás bylo vysilující a stresující (terén byl rovněž velmi těžký, shodlo se na tom mnoho terénních odborníků, které jsme si na místo pozvali).

Jsme velmi rádi, že se kanál řeší a že se do celé problematiky konečně vložilo vedení obce. Vzhledem k tomu, že jsme s OKD aktivně komunikovali, věříme, že i my jsme pomohli celou situaci rozdmýchat a docílili postupného řešení.

Zelená Hrabová, z.s.

Štítky: , ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]