Další podnět k vánoční výzdobě/osvětlení

Je to přesně 14 dnů, co se v aplikaci ZmapujTo objevil návrh na zlepšení, který se týkal vánočního osvětlení Paskovské ulice. Dnes mi přes facebook shodou náhod psala jiná občanka, která se mě ptala na stejnou problematiku. Dotaz jsem přeposlal úřadu, uvidíme, jaká bude reakce, když před 14 dny napsal v aplikaci ZmapujTo tajemník “Děkujeme za podnět. Byl předán vedoucí odboru organizačního Mgr. Tajchmanové k řešení.”.

Dnešní podnět: Dobrý den pane Orkáč, pracuji jako obchodní zástupce a tak hodně jezdím po celé Severní moravě. Včera jsem si říkala proč Hrabová nemá vánoční výzdobu, třeba na veřejném osvětlení jako ostatní okolní vesnice. Dekuji.

Podnět přes Facebook

Podnět přes Facebook


(25.11. 2020) Radomír Orkáč -> podatelna ÚMOb

Dobrý den,

je to přesně 14 dnů od podaného návrhu na zlepšení, které se týkalo vánočního osvětlení Paskovské ulice.

https://www.zmapujto.cz/issuestatic/174182

Dnes mi přes Facebook psala jiná občanka a tak bych se chtěl zeptat, jestli absence výzdoby nesouvisí s finančními prostředky MOb. Jak byl podnět ve zmapujto vyřešen?

(25.11. 2020) Podnět -> Radomír Orkáč

Občanka: Dobrý den pane Orkáč, pracuji jako obchodní zástupce a tak hodně jezdím po celé Severní moravě. Včera jsem si říkala proč Hrabová nemá vánoční výzdobu, třeba na veřejném osvětlení jako ostatní okolní vesnice. Dekuji

Orkáč: Dobrý den, již jsem to resil, ale jako opozicni zastupitel toho moc nezmuzu… Napisu dalsi podnet, dekuji.

Občanka: Určitě je to škoda a vypadá to smutné a v dnešní době je třeba mít kolem sebe pěkne věci.

Děkuji za odpověd.

R.O.

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]