Zuzana Bajgarová: Vzniká projekt na lepší řešení bezpečnosti podchodu u Šídlovce

“Ostravák na kole” si na sociálních sítích posteskl, jak vyřešil MOb Ostrava-Hrabová ve spolupráci s Jihem bezpečnost chodců a cyklistů u podchodu zastávky Benzina. Na jeho příspěvek o několik dnů později zareagovala náměstkyně primátora Zuzana Bajgarová a můžeme jen doufat, že si nespletla Hrabovou s Hrabůvkou a podchod u Benziny s podchodem u Dřevoprodeje.

Protože oprava podchodu u Šídlovce proběhla teprve v druhé polovině loňského roku a Magistrát města Ostravy přišla rekonstrukce celkem na 2 894 766,49 Kč včetně DPH. Jestli však si podchody nespletla, je to skvělá zpráva pro všechny!

“Ostravák na kole” doslova napsal:

Děkuji městské části Ostrava – Hrabová a Jih, že aktivně brání vození dětí do školky na kole. Po cyklostezce s kolem ani neprojdu, musel jsem to obejít napravo tou zúženou částí pro pěší.

Zuzana Bajgarová zareagovala:

Průjezdnost je k dnešnímu dni zlepšena. Sofistikovanější a kultivovanější řešení vyžaduje projekt, na kterém se začíná pracovat. Jakékoli řešení však vyžaduje ohleduplnost a pozornost chodců i cyklistů, takže platí: DÁVEJ BACHA!!!

 

Zdroj: FB profil Ostravounakole.cz

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]