ZmapujTo: Sedm podnětů z minulého týdne

Občané zaslali v posledních dnech úřadu k řešení dalších několik podnětů. Již řešené/vyřešené podněty jsem do příspěvku nedával… . Pokud mi nějaký Váš podnět, zadaný přes aplikaci ZmapujTo unikl, neváhejte mi napsat na [email protected]. Ostatní alespoň budou vědět, že úřad má podnět nahlášen.

ZmapujTo: #186888

Komentář občana/občanky: Chodník za domem v dezolátním stavu.Propadá se a je neudržovaný.Od vysoké trávy chytá dům plíseň.Vchod na ulici Viktora Huga 455/9 zadní vchod.

Chodník za domem v dezolátním stavu.Propadá se a je neudržovaný.Od vysoké trávy chytá dům plíseň.Vchod na ulici Viktora Huga 455/9 zadní vchod.

Chodník za domem v dezolátním stavu.Propadá se a je neudržovaný.Od vysoké trávy chytá dům plíseň.Vchod na ulici Viktora Huga 455/9 zadní vchod.

 

ZmapujTo: #186945

Komentář občana/občanky: V poslední hodině mě dva občané Hrabové upozornili na chybějící kanál vedle křižovatky Paskovské ulice s Božetěchovou ulicí. Jelikož se jedná o velice nebezpečnou situaci, aktuálně má tuto událost nahlášená Městská policie Ostrava, která by měla kanál v nejbližší chvíli označit.

V poslední hodině mě dva občané Hrabové upozornili na chybějící kanál vedle křižovatky Paskovské ulice s Božetěchovou ulicí. Jelikož se jedná o velice nebezpečnou situaci, aktuálně má tuto událost nahlášená Městská policie Ostrava, která by měla kanál v nejbližší chvíli označit.

V poslední hodině mě dva občané Hrabové upozornili na chybějící kanál vedle křižovatky Paskovské ulice s Božetěchovou ulicí. Jelikož se jedná o velice nebezpečnou situaci, aktuálně má tuto událost nahlášená Městská policie Ostrava, která by měla kanál v nejbližší chvíli označit.

ZmapujTo: #186955

Komentář občana/občanky: Pokud nebude úřad zajišťovat důsledně opravu/vyčištění, pak se to bude jen zhoršovat.

Pokud nebude úřad zajišťovat důsledně opravu/vyčištění, pak se to bude jen zhoršovat.

Pokud nebude úřad zajišťovat důsledně opravu/vyčištění, pak se to bude jen zhoršovat.

 

ZmapujTo: #186956

Komentář občana/občanky: Pokud nebude úřad zajišťovat důsledně opravu/vyčištění, pak se to bude jen zhoršovat.

Pokud nebude úřad zajišťovat důsledně opravu/vyčištění, pak se to bude jen zhoršovat.

Pokud nebude úřad zajišťovat důsledně opravu/vyčištění, pak se to bude jen zhoršovat.

 

ZmapujTo: #186957

Komentář občana/občanky: Když MOb dovolí vylepování plakátů na zastávce MHD, ať po skončení akce zajistí i důsledné odstranění jak plakátů, tak i lepící pásky – PO VŠECH! Od plakátů jsou zde plakátovací plochy a toto je jasný signál, že zde může vylepovat tím pádem každý!!!

Když MOb dovolí vylepování plakátů na zastávce MHD, ať po skončení akce zajistí i důsledné odstranění jak plakátů, tak i lepící pásky - PO VŠECH! Od plakátů jsou zde plakátovací plochy a toto je jasný signál, že zde může vylepovat tím pádem každý!!!

Když MOb dovolí vylepování plakátů na zastávce MHD, ať po skončení akce zajistí i důsledné odstranění jak plakátů, tak i lepící pásky – PO VŠECH! Od plakátů jsou zde plakátovací plochy a toto je jasný signál, že zde může vylepovat tím pádem každý!!!

 

ZmapujTo: #186958

Komentář občana/občanky: Někdo u hřbitova pohřbil pneumatiku.

Někdo u hřbitova pohřbil pneumatiku.

Někdo u hřbitova pohřbil pneumatiku.

 

ZmapujTo: #186959

Komentář občana/občanky: Podél ulice U Řeky je hned několik míst, kde se nachází černá skládka. Tato fotka je jen jedna z mnoha a ZmapujTo neumožnujě zadat vše najednou. Bude třeba, ať úřad zajistí likvidaci těchto skládek! Děkujeme.

Podél ulice U Řeky je hned několik míst, kde se nachází černá skládka. Tato fotka je jen jedna z mnoha a ZmapujTo neumožnujě zadat vše najednou. Bude třeba, ať úřad zajistí likvidaci těchto skládek! Děkujeme.

Podél ulice U Řeky je hned několik míst, kde se nachází černá skládka. Tato fotka je jen jedna z mnoha a ZmapujTo neumožnujě zadat vše najednou. Bude třeba, ať úřad zajistí likvidaci těchto skládek! Děkujeme.

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]