Vyprodáno: Obecní ples a Kafe s Dr. Ivo Šmoldasem

Vstupenky na Obecní ples a na kulturní akci Na kafe s Dr. Ivo Šmoldasem byly dnes vyprodány. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Štítky:

4 Komentáře

  1. FOLTA J. říká:

    PĚKNÝ DEN !
    VSTUPENKY NA OBECNÍ PLES V PODSTATĚ NEKOUPITELNÉ
    PŘED KVÍTKEM ŘADA JAK NA BANÁNY. USPOKOJENÍ BYLI
    ZHRUBA PRVNÍ 4 V ŘADĚ.A BYLO VYPRODÁNO.
    TAK NEVÍM ALE OBECNÍ PLES BUDE ASI JEN PRO OBECNÍ ZASTUPITELSTVO NEBO SPONZORY…………..

    FOLTA J.

  2. Radomír Orkáč říká:

    Dobrý den,
     
    nejprve se Vám chci omluvit za to, že jste si nemohl lístky zakoupit, přestože kulturní komise Vám všem avizovala, že si lístky můžete přijít zakoupit. Postup kulturní komise stále prověřuji.
     
    Lístky se prodávaly v kulturním domě, takže fronta před Kvítkem se netýkala prodeje vstupenek.
     
    Podle mých předběžných informací bylo celkem v prodeji 112 lístků, je však potřeba od toho odečíst lístky od zastupitelů, radních a sponzorů. Pokud to má být obecní ples, je potřeba aby tam byli i lidé ze zastupitelstva/vedení obce. Věřte, že já na ples jít nechci, ale právě proto, že to má být obecní ples, na ples jdu.
     
    V 15:00 hod. mělo být v prodeji 16 lístků, ale členové kulturní komise si z toho buď v době začátku, nebo možná předem, odebrali 12 lístků. V 15:00 hod. tedy byly v prodeji pouze čtyři lístky a to ještě pro různé stoly.
     
    Přijměte prosím moji omluvu, tento postup se nám opravdu nelíbí a když nám v 15:15 volali nespokojení občané, se starostou a paní Tajchmanovou jsme okamžitě začali objednávat u dodavatele dva stoly, které by mohly alespoň trošku kapacitu rozšířit.
     
    Ještě jednou se omlouvám a věřím, že se situace opakovat nebude, protože chystáme spuštění rezervačního a prodejního systému, který bude umožňovat dokonce výběr konkrétního místa/vstupenky a platbu kartou/převodem.
     
    Mrzí mě, že to tak dopadlo…

    • Gabriela V. říká:

      Dobrý den, pane Orkáči.

      Děkuji Vám za informace.

      Domnívám se však, že pořádání Obecního plesu v přístavbě u úřadu není to pravé ořechové ani při spuštění rezervačního a prodejního systému.
      V obci se rozšiřuje zástavba, počet obyvatel stoupá. Bylo by vhodnějším řešením takovéto akce směřovat mimo prostory Hrabové (a snad se již pro další větší akce dočkáme nových prostor budovaných na místě bývalé restaurace U Lípy).

      • Radomír Orkáč říká:

        Naprosto souhlasím. Sám jsem byl kritikem, když padaly argumenty pro stavbu kulturního sálu, že kapacita je strašně malá, obzvláště plesů.
         
        Veřejně jsem psal i to, že kapacita sálu v Lípě (budoucí) bude větší a než platit miliony na energiích, platy osob a stavbu s vybavením ve výši 25 mil. korun, tak radši si předplatit pronájem na 20 let.
         
        Budete-li chtít, článek dohledám.

[email protected] [email protected]