Občané žádají opravu cesty k nadjezdu na ulici prodlouženou Mostní

Občané sepsali petici, kterou se snaží domoci opravy cesty k nadjezdu na ulici prodlouženou Mostní. Petiční arch nakonec podepsalo 39 občanů z ulic Poplužní, K Pilíkům a Bělské. Petice je adresována vedoucí stavebního odboru paní Janě Faicové a bude jí předána v tomto týdnu. Občané jsou připraveni si přijít pro výsledné stanovisko na jednání zastupitelstva, které se koná 23. září.

V poměrně krátké době se jedná o čtvrtou cestu, kterou požadují nespokojení občané po městském obvodu opravit. V červenci se podařilo panu Daníčkovi prosadit opravu povrchu ulice K Pilíkům, spolek Zelená Hrabová požádal 27.7. 2020 paní Chamrádovou o stanovisko opravy cesty u garáží na Šídlovci (zveřejním v tomto týdnu) a občané z okolí ulice K Nadjezdu se na mě obrátili, jestli bych jim pomohl z pozice zastupitele požádat o nový povrch cesty, kterou poničila nákladní vozidla, když se stavěla prodloužená Mostní (požádám tento týden).


Věc: Žádost o opravě komunikace

Dobrý den,

majitelé a uživatelé zahradních parcel a také majitelé rodinných domů na ulicích Poplužní, K Pilíkům a Bělské, Vás žádají o opravu cesty mezi ulicí Poplužní a Ve Stromoví. Stávající stav komunikace je velmi neuspokojivý.

Komunikace se stala nejkratší trasou pro motorová vozidla po zprovoznění Nové Mostní. Po této komunikaci projede denně 40-60 vozidel. V létě je komunikace velmi prašná a za deštivých dnů je blátivá s rozstříkáváním bláta po okolních zahradách. Na těchto zahradách jsou také děti, které musí tento prach dýchat.

Děkujeme za kladné vyřízení naší žádosti.

V Ostravě dne 19.8. 2020

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]