Parkování zahrádkářů na ulici Jezdiště se zatím nepodařilo vyřešit

Někteří nájemníci „zahrádek“ MOb Ostrava-Hrabová nerespektují upozornění úřadu a parkováním vozidel v této lokalitě omezují příjezd majitelům okolních domů, tak zněla v květnu letošního roku stížnost majitelů, která byla doručena starostovi dne 6.5. 2020 na jednání zastupitelstva při projednávání bodu o prodeji části pozemku se zahrádkami.

Znění stížnosti si můžete přečíst v tomto článku na Hrabová.Info. Rezidenti mě opět požádali, abych za ně z pozice zastupitele znovu apeloval na starostu, který se s mnoha zahrádkáři v této oblasti osobně zná, aby situaci řešil. Jak mi zdůraznili… “Problém je delší stání těchto aut, nikoliv jejich krátkodobé vyložení a naložení”.

Aktuální fotky rezidentů, kteří celou situaci každý den dokumentují

Aktuální fotky rezidentů, kteří celou situaci každý den dokumentují

Problém je delší stání těchto aut, nikoliv jejich krátkodobé "vyložení a naložení"

Problém je delší stání těchto aut, nikoliv jejich krátkodobé “vyložení a naložení”

Rezidenti již na jaře navrhli řešení, které by mohlo vést ke spokojenosti všech – “zároveň Vám nabízíme jednoduché řešení celé situace, které nás napadlo při poslední „hádce“”:

Žádáme Vás tímto, jako majitelé pozemku, abyste nechali zhotovit novou bránu, která bude zasouvací pro průjezd auta a zahrádkáři, aby si uklidili první prostor, kde si nyní udělali skládku a mohou svá vozidla parkovat přímo tam. Plechovou bednu s nářadím je možno přesunout jinam. Pokud nemáte peníze na novou bránu, tak je vyberte od zahrádkářů.

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]