Milan Daníček: Reakce občana na článek zastupitele

Pan Daníček mě požádal o zveřejnění jeho reakce na můj článek, kde se ptám magistrátu, jestli povolí developerovi oplocení pozemků a využití zahrad. Jedná se o to, že magistrát již v minulosti vydal stanovisko, kterým oplocení a využití zahrady sousedního pozemku zakázal. Panu Daníčkovi se můj apel na dodržování jednou vydaných stanovisek magistrátu nelíbí a dle jeho slov (na naší společné schůzce) se pokusí se svými právníky VKP napadnout a požádat o jeho úplné zrušení!

Od zástupce developera se nenechám zastrašit;-)

Rozhodl jsem se do článku pana Daníčka nijak nezasahovat a zveřejnit ho přesně tak, jak mi to poslal (viz obrázek níže). Pouze jako doložení svých tvrzení v mém předmětném článku si dovolím zveřejnit stanovisko magistrátu, ve kterém je jednoznačně zahrada a oplocení zakázana a mělo by být postupováno identicky i v dalších případech – ať se jedná o pana Daníčka, či jeho klientů, které zastupuje!!!

Stanovisko magistratu v PDF (zákaz oplocení a užití části pozemku jako zahrady). Pan Daníček tento dokument měl ode mě k dispozici a stanovisko magistrátu zná! Nezbývá mu než bojovat za zrušení významného krajinného prvku, aby jeho klienti mohli zde mít na celém svém pozemku zahradu a oplocení.

Předmět: reakce občana na článek zastupitele

Viz přílohy. Děkuji za uveřejnění!

Milan Daníček

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]