(VIDEO) Záznam: Zasedání Zastupitelstva MOb Ostrava-Hrabová – 16.9. 2021

Záznam z jednání Zastupitelstva městského obvodu Hrabová, které se konalo mimo předem stanovený termín (původně 22.9. 2021) a netradičně ve čtvrtek 16.9. 2021 v 16.00 hodin. Materiály k jednotlivým bodům a odkaz na záznam jsou níže v článku:

Video je na našem Youtube kanále Hrabové:

 

Program a materiály zasedání

1. Připomínky občanů.

2. Úprava jednacího řádu zastupitelstva MOb Hrabová.

  • Bez materiálu.

3. Zpráva o plnění a čerpání rozpočtu statutárního města Ostrava – městského obvodu Hrabová za leden až červen 2021.

4. Rozpočtová opatření SMO v roce 2021.

5. Rozpočtová opatření MOb Hrabová v roce 2021.

6. Program na poskytování peněžních prostředků z rozpočtu SMO-MOb Hrabová.

7. Stanovisko zastupitelstva města k návrhům MOb na změny Územního plánu Ostrava.

8. Žádost Diamo, s.p. o stanovisko k návrhu na změnu Územního plánu Ostrava.

9. Nabídka daru pozemků na ul. K Nadjezdu

10. Informace o činnosti RMOb Hrabová mezi 20. a 21. zasedáním ZMOb

  • Bez materiálu.

11. Různé

  • Bez materiálu.
Štítky:

5 Komentáře

  1. Tomáš Zajíc říká:

    A je to tady… Trávníček s Dolejškou chtějí prodat budovu školky na Příborské! A kdo to koupí? Crla? Nebo sám Dolejška? Aby tam mohl chlastat s Trávníčkem, jako teď ve sklepě u Dolejšky? A co bude s objektem na V. Huga? Stále více se potvrzují spekulace, že tam ODS bude chtít nechat postavit vícepatrové parkoviště!

  2. Igor Trávníček říká:

    Ahoj Radku, alias pane Zajíci,
    protože Jirka Dolejška moc web nesleduje, poslal jsem mu tento komentář a on mě požádal o zaslání odpovědi:

    Dobrý den, pane Zajíci,

    děkuji za váš příspěvek, a až se bude u Dolejšky ve sklepě zase chlastat, klidně se stavte. Pokud nejste ze Šídlovce pošlete mi telefon a já vám zavolám. Co se týká odprodeje objektu mateřské školky na ulici Příborská, tam to bude trochu jinak. Zvažovali jsme tam výstavbu herny, případně centra Evropského kosmického výzkumu, ale nakonec jsme se rozhodli, že se školka přestaví na luxusní byty, které se přidělí členům rady, kteří si je následně za směšný peníz zprivatizují. Za to u pozemku na ulici V. Huga máte naprostou pravdu, garáže budou, a to dvanácti patrové. Pokud chcete dejte mi vědět a já vám 2 – 3 parkovací místa zajistím. Pošlete pouze patro, kde je chcete. Vyjma prvního patra, to mám rezervované pro sebe, ať tam můžu parkovat ty svoje dodávky.

    S pozdravem Jirka Dolejška

    • Tomáš Zajíc říká:

      Ano, nejsem ze Šídlovce, ale když při tom chlastání rušíte sousedy, tak už je to opravdu za hranou. Chápu, že si říkáte Klub hrabovských alkoholiků a že používáte logo Hrabové, ale mé pochopení končí tam, kde končí Vaše nestydatost a nenažranost. Kam Vám mohu poslat své číslo? Přijímám tímto Vaši nabídku!

      • Igor Trávníček říká:

        Vážený pane Zajíci,
        posílám kontakt na Jirku Dolejšku ([email protected]), který se těší, až se mu ozvete. Já se těším také, po Radkovi budete teprve druhý člověk, kterého poznám, se schopností tak brilantně analyzovat získané informace a syntetizovat z nich jasnou teorii spiknutí.

  3. Radomír Orkáč říká:

    Ahoj Igore,
     
    jde vidět, že odpovídáš na facebooku a hrabova.info jen jednou/dvakrát ročně, shodou náhod právě tehdy, když někdo odkryje nějaký Váš nešvar (rekapitulace tvých odpovědí – lavičky za 1.2 mega, propadák jménem Hrabovské listy a nyní profláknuté párty u někoho ve sklepě). Je škoda, že úřad a ani samospráva nejsou schopni zajistit diskuzi na stránkách MOb. Není to náhodou proto, že se bojíte, že by tam lidé něco psali a nebo dokonce se na něco ptali???
     
    Dle odpovědi Jirky Dolejšky vidím, jak místo popření toho, že spolu “chlastáte”, někde po sklepech, si z toho uděláte srandu – taky možnost – proti gustu žádný dišputát….
     
    Já pokud něco píšu – článek, podnět, komentář, vždy se podepíšu svým celým a skutečným jménem. Pana Zajíce neznám, ale děkuji mu tímto za jeho komentář, protože pokud Igor Trávníček zareaguje, je to proto, že někdo odkryl jeho nešvar. Stačí se podívat na komentáře a zjistíš, že lidé se již dávno nebojí psát skutečná jména a dokonce se již nebojí ani místní mafie s názvem ODS, jak Vás označil pan Vladimír Slavík.
     
    Opatruj se a zase s Jirkou napište. Je to důkaz toho, že když nechodíš do práce, alespoň sleduješ ty, kteří pracují za tebe…
     
    PS: Když už tak pereš špinavé prádlo na veřejnosti, napiš mi, jestli je pravda, že za ODS má být příštím starostou právě Jiří Dolejška. Možná to, že za něj vyřizuješ poštu, to vlastně nepřímo potvrzuješ.

[email protected] [email protected]